Kymco

Kymco Logo

Kymco is ontzettend bekend in Nederland en al tientallen jaren een A-merk. Kymco maakt scooters die fijn rijden en betrouwbaar zijn.

Op zoek naar een Kymco scooter in de omgeving van Nijmegen? Dan bent u bij R&W Scooters en Motoren aan het juiste adres. Kymco is al jaren een wereldwijd toonaangevende fabrikant van kwaliteits tweewielers. Kymco biedt drie jaar onbeperkte garantie als u een Kymco aanschaft bij R&W Scooters en Motoren.

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Kymco is een Taiwanese fabrikant van motorfietsen, scooters, quads en e-bikes. Het is de grootste fabrikant van scooters in Taiwan. Het in 1963 opgerichte bedrijf produceerde lange tijd onderdelen voor Honda. Vanaf 1970 bouwde Kymco ook scooters, en vanaf 1992 doen ze dat ook onder hun eigen naam Kymco. Naast hun eigen producten produceerd Kymco ook producten voor andere gerenomeerde merken, de 450cc-eencilinder motor in de BMW G 450 X wordt bijvoorbeeld door Kymco geproduceerd.

Koopadvies

Bent u op zoek bent naar een degelijke scooter met uitstekende garantie voorwaarden en een schappelijke prijs? Een Kymco is een uitstekende keus. Dagelijks forenzen tussen bijvoorbeeld Wijchen en Nijmegen is voor een Kymco geen uitdaging. R&W Scooters en Motoren adviseert u graag, neem geheel vrijblijvend contact met ons op.


Bekijk Kymco Modellen

PS. Onder de drie jaar onbeperkte garantie van Kymco vallen helaas geen lekke banden en dat soort zaken. klik op de bovenstaande link voor de voorwaarden.