Motoren

Motoren Logo

Onderhoud of aanschaf, RW Scooters & Motoren helpt u verder. We kunnen u een nieuwe motor van nagengoeg elk merk leveren. Neem contact met ons op over de mogelijkheden, wij adviseren u graag.

Op zoek naar een Motorfiets of Motorscooter in de omgeving van Wijchen? Dan bent u bij R&W Scooters en Motoren aan het juiste adres. Of het nu gaat om een sportieve motorfiets met flink wat vermogen of een motorscooter voor woon-werk-verkeer, R&W Scooters en Motoren kan u helpen met zowel onderhoud alsook de aanschaf van een nieuwe motor.

Rijbewijs

Om een motorfiets of motorscooter te rijden, heeft u een motorrijbewijs nodig. Het motorrijbewijs wordt ook wel rijbewijs A genoemd. Daarnaast bestaan er motorscooters waar u met een autorijbewijs (rijbewijs B) op mag rijden, zoals de Piaggio MP3 en Peugeot Metropolis.

Leasen

Mocht het momenteel niet uitkomen om het aankoopbedrag in een keer te voldoen, kies dan voor leasen. Met leasen betaalt u een vast bedrag per maand, maar kunt u wel direct gebruikmaken van de motorfiets of motorscooter. R&W Scooters en Motoren adviseert u graag meer over onze financieringsmogelijkheden. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.


Neem contact met ons op