Peugeot

Peugeot's voortdurende zoektocht naar innovatie om de stedelijke mobiliteit van morgen te ontwikkelen en tegelijkertijd aan te passen aan de huidige eisen van de markt. Kies je voor Peugeot Motocycles, dan kies je voor kwaliteit.

Op zoek naar een Peugeot scooter in de omgeving van Nijmegen? Dan bent u bij R&W Scooters en Motoren aan het juiste adres. Al meer dan 120 jaar produceert en verkoopt Peugeot Motocycles gemotoriseerde tweewielige voertuigen. Het is de enige fabrikant ter wereld die zo'n rijke en fascinerende geschiedenis kan claimen in de motor- en scooterindustrie.

Over Peugeot

De brede Peugeot Motocycles range stelt elke gebruiker in staat om een voertuig te vinden die het beste past bij zijn of haar behoeften op het gebied van bruikbaarheid, design, veiligheid en prestaties. Het gedetailleerde ontwerp van onze scooters wordt ondersteund door de Franse expertise van Peugeot Motocycles.

Koopadvies

Bent u op zoek bent naar een scooter met een elegant ontwerp en een schappelijke prijs? Een Peugeot is een uitstekende keus. Met een Peugeot Scooter rij je zo even naar winkelcentum Dukenburg of dagelijks op en neer naar het werk. R&W Scooters en Motoren adviseert u graag, neem geheel vrijblijvend contact met ons op.


Bekijk Peugeot Modellen