Piaggio

Piaggio staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid, en design. Een Piaggio is een scooter die heel betrouwbaar is en er tevens goed uitziet.

Op zoek naar een Piaggio scooter in de omgeving van Nijmegen? Dan bent u bij R&W Scooters en Motoren aan het juiste adres. Piaggio is het moedermerk van Vespa, en maakt naast dit wereldwijde icoon ook de Tuck-Tuck-auto, Piaggio Ape. Maar naast deze iconen maken ze ook prachtige scooters voor zowel woon-werk-verkeer als vrijetijds vervoer.

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Piaggio scooters staan bekend om hun kwaliteit, betrouwbaarheid, degelijkheid, en design. Maar naast het feit dat ze er erg mooi uitzien en ze je niet snel in de steek laten, rijden ze ook echt heel erg goed. Bij Piaggio voelt alles zeer degelijk en solide aan en krijg je echt waar voor je geld.

Koopadvies

Een belangrijk kenmerk van deze fabrikant is dat ze ook door blijven ontwikkelen en materialen en onderdelen telkens weer verbeteren. Dat is de reden waarom ze betrouwbaarder zijn dan veel concurrenten. Meerdere redenen dus om een Piaggio scooter te kopen. R&W Scooters en Motoren adviseert u graag, neem geheel vrijblijvend contact met ons op.


Bekijk Piaggio Modellen