SYM

SYM is de maker van onder andere de populaire MIO en Fiddle modellen. SYM heeft een breede reeks tweewielers, zowel scooters en motorscooters.

Op zoek naar een SYM scooter in de omgeving van Wijchen? Dan bent u bij R&W Scooters en Motoren aan het juiste adres. SYM is een toonaangevende fabrikant van kwaliteits scooters en Motoren. De razend populaire SYM Mio is niet meer uit het Nederlands straatbeeld weg te denken. Een SYM-scooter in combinatie met de uitstekende service R&W Scooters en Motoren is een aankoop waar u jaren plezier van heeft.

Kwaliteit en betrouwbaarheid

SYM bestaat inmiddels al meer dan 60 jaar. Jaarlijks worden er meer dan 500.000 voertuigen geproduceerd en dat maakt SYM één van de grootste fabrikanten in de tweewielerindustrie. SYM in staat om consistent voertuigen te leveren van een hoogwaardige kwaliteit. Het ontwikkelingscentrum van SYM is voortdurend bezig met het vernieuwen en ontwikkelen van de modellen-reeks. De brede reeks van SYM bestaat uit 50cc scooters alsook motorscooters die bekendstaan om hun uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Koopadvies

SYM is een betrouwbaar merk met dat bekend staat met iconische modellen zoals de SYM Mio. SYM heeft uitstekende modellen voor zowel vrijetijdsgebruik als woon-werk-verkeer. Even naar Dukenburg of het dorp van Wijchen? Met een SYM scooter bent u daar in een oogwenk. R&W Scooters en Motoren adviseert u graag, neem geheel vrijblijvend contact met ons op.


Bekijk SYM Modellen