Vespa

Sinds 1946 is Vespa wereldwijd een geliefd icoon van Italiaanse stijl. Vespa staat bekend om haar iconische modellen en hoogwaardige kwaliteit.

Op zoek naar een Vespa scooter in de omgeving van Wijchen? Dan bent u bij R&W Scooters en Motoren aan het juiste adres. De eerste versie van wat snel een tijdloze klassieker zou worden, werd gelanceerd in 1968 - en het was een echte revolutie. Jeugdig, wendbaar, innovatief, veilig en milieuvriendelijk: de Vespa was toen, net als nu, een echte ster in zijn tijd. En de revolutie gaat door: de nieuwste Vespas bieden nog meer veiligheid, comfort en stijl, plus de nodige extra's en speciale versies.

Primavera

In 1968 bestormde de Vespa Primavera de markt als een frisse lentewind, in een tijd waarin de wereld schreeuwde om verandering. Nu viert de 50th Anniversary-versie die bijzondere periode met twee nieuwe kleurstellingen in lichtblauw en bruin met bijpassend zadel, elegante grijze wielspaken en natuurlijk het onmiskenbare logo op de voorzijde. De Vespa Primavera 50th Anniversary-uitvoering is er in 50cc-viertakt- en 125cc-versies, beide met een i-get-motor.

Sprint

Er is altijd weer iets nieuws te zien in de stad, dus waarom ga je dat niet ontdekken aan boord van Vespa's sportiefste model. Elke rit wordt een excuus om lol te maken, dankzij de technische upgrades die zijn doorgevoerd om het rijplezier en de veiligheid te vergroten. De nieuwe Sprint en Sprint S combineren een frisse stijl en sportieve persoonlijkheid met de modernste techniek. Ontdek ook de opvallende nieuwe kleurstellingen.

Koopadvies

Bent u op zoek bent naar een stijlvolle scooter met uitstekende kwaliteit en garantie voorwaarden? Een Vespa kent geen gelijken. Dagelijks forenzen tussen is comfortabel en veilig. Of je nu even naar het centrum van Nijmegen gaat of s'avonds laat nog op pad bent, met een Vespa doe je dat veilig en in stijl. R&W Scooters en Motoren adviseert u graag, neem geheel vrijblijvend contact met ons op.


Bekijk Vespa Modellen